Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών ▪ Στην Βουλή των Ελλήνων για εθιμοτυπική επίσκεψη

11-4-2023

Στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησε επίσκεψη ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών την Κυριακή 9 Απριλίου 2023. Οικοδεσπότης αλλά και ξεναγός στο ελληνικό κοινοβούλιο ήταν ο Έφεδρος εν Εφεδρεία Λοχαγός (ΥΙ) Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Εκτός από την περιήγηση στα έδρανα του Κοινοβουλίου τα μέλη του ΣΕΑΝ που επισκέφτηκαν την Βουλή είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την λειτουργία και το ιστορικό του κοινοβουλίου καθώς και να δουν από κοντά την έκθεση ιστορικών κειμηλίων στον 2ο όροφο.

Παράλληλα, έλαβε χώρα απονομή τιμητικής πλακέτας  στον κ. Νικήτα Κακλαμάνη από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Αθηνών κ. Ιωάννη Αγγελόπουλο για την προσφορά του στους Εφέδρους Αξιωματικούς (-αποζημίωση στους Εφέδρους  Αξιωματικούς που πολέμησαν στην Κύπρο) καθώς και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για τα θέματα που απασχολούν τους Εφέδρους (-στρατιωτικά νοσοκομεία και συναφή), δίνοντας πάντα το παρών στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Εφέδρων.

Ο ΣΕΑΝ Αθηνών ευχαρίστησε το προσωπικό της Βουλής για την άριστη υποδοχή και ξενάγηση. Επίσης, ο Σύνδεσμος ενημερώνει τους Έφεδρους Αξιωματικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μελλοντικές επισκέψεις – ξεναγήσεις στη Βουλή πως εφόσον   συμπληρώνεται ομάδα 20-25 ατόμων που θα εκδηλώνουν ενδιαφέρον στο e-mail: info@seanathinon.gr  θα προγραμματίζεται ακολούθως η επόμενη επίσκεψη.