Μακεδονομάχος 2023 ▪Η μεγαλύτερη πανελλήνια άσκηση από την ΛΕΦΕΔ παρέδωσε πάλι μαθήματα Εφεδρείας και αγάπης στην Πατρίδα

10-4-2023

Ένας ακόμα “Μακεδονομάχος” Πανελλήνια Στρατιωτική Άσκηση Εφέδρων πραγματοποιήθηκε στην Βόρεια Ελλάδα από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ).

Ο Αγώνας «Μακεδονομάχος 2023» διεξήχθη από 7 έως 9 Απριλίου 2023 στην Καστανούσσα Σερρών και σε αυτόν συμμετείχαν ομάδες εθελοντών εφέδρων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο διαγωνιζόμενοι σε στρατιωτικά αντικείμενα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΕΦΕΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν παρόντες Αξιωματικοί  57, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες 297.

Παρατίθεται ακολούθως η ανάρτηση της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων στο FB μέσα από την οποία διαφαίνεται ότι η Πολιτεία όφειλε να στηρίζει περισσότερο την συγκεκριμένη άσκηση που διεξάγεται χάρις τις προσπάθειες και το μεράκι για την εφεδρεία της πάντα δραστήριας ΛΕΦΕΔ και για την οποία έχει προηγηθεί και παλαιότερα εκτενές αφιέρωμα (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ).

«Απούσα η Ηγεσία του Υπουργείου και του Ελληνικού Στρατού ή έστω εκπρόσωπος αυτής από τον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα -Άσκηση Μακεδονομάχος 2023

Παρόντες Αξιωματικοί  57

Υπαξιωματικοί κι Οπλίτες 297

Από την μία πλευρά οι Ηγεσίες που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό ,που αδιαφορούν ,που  αλλάζουν όμως σχεδόν κάθε χρόνο όταν τελειώσει η θητεία τους ή όταν κριθούν και από την άλλη εμείς που προσπαθούμε μόνοι μας με δικά μας έξοδα ,κόπο και χρόνο να γίνουμε καλύτεροι και βαδίζουμε τον δρόμο αυτόν εδώ και πολλά χρόνια .

Είστε λίγοι κύριοι ,μικροί και εφήμεροι.»

Δείτε την ανάρτηση εδώ

Συγχαρητήρια στην Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και τον Πρόεδρό της Έφεδρο Ταγματάρχη Πεζικού κ.Γιάννη Σιδηρόπουλο για την διοργάνωση του «Μακεδονομάχου».

φωτ.Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων/Μακεδονομάχος Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας – ‘Ασκηση/ Facebook