Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων ▪ Δείπνο εργασίας στην νύφη του Θερμαϊκού από τα καμάρια των Καταδρομέων

▪ Στο επίκεντρο το Συνέδριο των Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών που θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη

30-3-2023

Ένα γευστικότατο “καταδρομικό” δείπνο εργασίας παρέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ) στα γραφεία της την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Θεσσαλονίκης.

Συνδαιτημόνες στο ωραίο βραδινό γεύμα που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της πάντα δραστήριας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων ήταν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ.Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Κωνσταντίνος Ζέρβας και λόγω απουσίας του περιφερειάρχη κ.Απόστολου Τζιτζικώστα και του Διοικητού του Γ´ ΣΣ  Αντιστρατήγου Πάρη Καπραβέλου παρακάθησαν στο δείπνο οι εκπρόσωποι αυτών, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και ο Σχης Καμπισιούλης Δημήτριος των Ειδικών Δυνάμεων.

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Σχης ε.α. κ.Δημήτρης Γεωργάκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και π. Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών (UEP) κ. Κωνσταντίνος Λυκοτραφίτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Κωτίτσας, ο Ταμίας κ. Μιλτιάδης Κυραλέος, ο Υπεύθυνος ασκήσεων & εκπαίδευσης κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου, τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής  κ.κ. Γεώργιος Νησιώτης και Ηλίας Κεϊγμάς.

Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συζήτησης στο γευστικότατο δείπνο που παρέθεσαν τα καμάρια των βετεράνων Ειδικοδυναμιτών στους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ελληνικού Βορρά δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το Συνέδριο των Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2023 και για το οποίο θα υπάρξει σε μεταγενέστερο χρόνο περαιτέρω ενημέρωση καθώς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.