Α/ΓΕΕΘΑ ▪ Τετ α τετ με τους Διοργανωτές της Έκθεσης DEFEA 2023

27-3-2023

Με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της εταιρίας οργάνωσης εκθέσεων ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αλέξιο Λαγουδάκη και τον Διευθυντή της Έκθεσης «DEFEA 2023» κ. Βασίλειο Μπάρκα συναντήθηκε στο γραφείο του σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν δράσεις οργανωτικού και συντονιστικού χαρακτήρα, καθώς και ο προγραμματισμός ενεργειών αναφορικά με την διεξαγωγή της επικείμενης έκθεσης Defence Exhibition Athens – DEFEA 2023 που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι κατά το έτος 2021, η έκθεση DEFEA έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα.

φωτ.ΓΕΕΘΑ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα διοργάνωσης εκθέσεων αμυντικού υλικού υψηλού επιπέδου, μέσω των οποίων αναδεικνύονται και προβάλλονται οι δυνατότητες της χώρας τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρεχόμενη δυνατότητα ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι διοργανωτές της έκθεσης εξέφρασαν από μέρους τους τις ευχαριστίες για την σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.