Πρεσβεία Μάλτας ▪Εκδήλωση για την Εθνική Γιορτή

10-12-2022

Με μια εκδήλωση που την χαρακτήριζε έντονα το φολκλορικό στοιχείο, η εν Ελλάδι, Πρεσβεία του μεγάλου νησιού της Μεσογείου, της όμορφης Μάλτας, παρέθεσε χθες βράδυ δεξίωση στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος επ΄ ευκαιρία  της Εθνικής Γιορτής της.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά στην αίθουσα “Φάρος” με την καταπληκτική βραδινή θέα στο Φάληρο και τον Πειραιά από το “ρετιρέ” του Σταύρος Νιάρχος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του Διπλωματικού Σώματος, Αξιωματούχοι, Στρατιωτικοί και παράγοντες του χώρου της Διπλωματίας και των Διεθνών Σχέσεων, ανάμεσά τους ο Διεθνολόγος-Γεωστρατηγικός Αναλυτής, ειδικός θεμάτων ΝΑΤΟ κ.Αθανάσιος Δρούγος, ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κ.Matthew James Lodge, ο Πρέσβης της Σουηδίας κ.Johan Borgstam, ο Πρέσβης της Αιγύπτου κ.Omar Amer Youssef, η Πρέσβης της Ιρλανδίας κα Iseult Fitzgerald και άλλοι Διπλωμάτες.

Ακολούθως, παρατίθενται φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση με την ευγενική συνδρομή του Καθηγητή Διεθνολόγου κ. Αθανασίου Δρούγου.

φωτ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους παραδοσιακούς χορούς