Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Benny Gantz θα έχει συνομιλίες με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο ΥΠΕΘΑ

17-11-2022

O Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ  Benny Gantz θα πραγματοποιήσει επίσκεψη για θέματα πολιτικής και ασφάλειας στην Ελλάδα αύριο Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου σε επίσημη τελετή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα.

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ θα γίνει δεκτός με τιμητική φρουρά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα και θα έχει διευρυμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τους συνεργάτες τους. Θα ακολουθήσει κοινή δήλωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον ΥΕΘΑ ενώ θα υπάρξει και προσωπική συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών.

Ο ΥΠΑΜ του Ισραήλ θα συνοδεύεται από αξιωματούχους του Υπουργείου, τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο στην Αθήνα Συνταγματάρχη Tal Wallenberg, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πρεσβεία του Ισραήλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Benny Gantz με τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο κατά την επίσκεψη του Αρχηγού στο Ισραήλ-φωτ.αρχείου