304 ΠΕΒ ▪Τελετή Εορτασμού 50 Ετών Λειτουργίας του

26-9-2022

Τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε στην έδρα του εργοστασίου την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ» Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι πολιτικών και θρησκευτικών Αρχών.

Παράλληλα με τον εορτασμό των 50 ετών, το Εργοστάσιο υποδέχθηκε για 25η διαδοχική χρονιά την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

Ο Αρχηγός κατά την ομιλία του, επεσήμανε την τεράστια προσφορά του Εργοστασίου στα 50 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας του, ευχαρίστησε το προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη του αρματικού δυναμικού καθώς και για την διατήρηση της διαθεσιμότητάς του σε υψηλά επίπεδα και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.

φωτ.ΓΕΣ