Απονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην Κύπρο

19-6-2022

Τελετή απονομής Διαμνημονεύσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εξ Ελλάδος στελέχη για την υπηρεσία τους στην Εθνική Φρουρά πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

 Στην τελετή παρευρέθηκε ο Αρχηγός Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου, ο Επιτελάρχης, Υποστράτηγος Ιωάννης Βασιλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής ΕΦ, Υποστράτηγος Μιχάλης Χατζηδημητρίου και η Πρόξενος κ. Αθηνά Παπαγεωργίου ως εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, επέδωσαν τις διαμνημονεύσεις στα στελέχη, οι οποίες περιλάμβαναν μετάλλιο με αντίστοιχη διεμβολή και δίπλωμα. Στον χαιρετισμό του, ο Αρχηγός μετέφερε τους χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια του Υπουργού Άμυνας κ. Χαράλαμπου Πετρίδη και ευχαρίστησε τα στελέχη για τις υπηρεσίες τους και δι’ αυτών τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Πολιτεία για τη διαχρονική προσφορά τους προς την Εθνική Φρουρά και κατ’ επέκταση την Κυπριακή Δημοκρατία.

φωτ.ΓΕΕΦ