Α/ΓΕΕΘΑ ▪Συνάντηση με αντιπροσωπείες Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων και Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου

28-5-2022

Με Αντιπροσωπείες του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων (ΠΣΕΚ) και του Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου (ΣΕΒΑΚ) συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Οι αντιπροσωπείες βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν στο Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων που θα πραγματοποιηθεί στο Καβούρι Αττικής αύριο Κυριακή 29 Μαΐου 2022.  Οι Αντιπροσωπείες αποτελούντο από τον Πρόεδρο του ΠΣΕΚ κ. Μάκη Οικονομίδη, τον Πρόεδρο του ΣΕΒΑΚ κ. Ερωτόκριτο Ευαγγελάκη, τον κ. Ανδρέα Καραμανή και τον κ. Ανδρέα Σταύρου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πέραν των θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος που συζητήθηκαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για τις δραστηριότητες των Συνδέσμων, μεταξύ των οποίων η συμμετοχή του ΠΣΕΚ τον περασμένο Απρίλιο στον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα «Μακεδονομάχος 2022», στην περιοχή Σιδηροκάστρου Σερρών.

φωτ.ΓΕΕΘΑ