ΛΕΦΕΔ ▪Βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από την άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ

14-5-2022

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτή τη φορά, μας εντυπωσίασε με ένα βίντεο που ετοίμασε από πλάνα της άσκησης Εφέδρων “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ”.

Για την συγκεκριμένη άσκηση – Πανελλήνιο στρατιωτικό αγώνα  των Εφέδρων είχαμε προσφάτως δημοσιεύσει στο Diplomatic Point εκτενές ρεπορτάζ και συνέντευξη του καθ΄ ύλην αρμοδίου, εκ των διοργανωτών και Προέδρου της Λ.ΕΦ.Ε.Δ.,  Έφεδρου Ταγματάρχη Πεζικού κ. Γιάννη Σιδηρόπουλου.  Για να δείτε το σχετικό αφιέρωμα στη ΛΕΦΕΔ και τον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ  πατήστε  εδώ .  

Το υποβλητικό βίντεο που παρουσίασε η ΛΕΦΕΔ εντυπωσιάζει με τις ρεαλιστικές λήψεις από drone που έγιναν σε διάφορα στάδια εκτέλεσης του ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ. Από την ενδελεχή προετοιμασία των μαχητών για την μεγάλη άσκηση, το βάψιμο παραλλαγής, το βλέμμα τους γεμάτο αποφασιστικότητα, τον στρατιωτικό εξοπλισμό που έφεραν κατά τη διεξαγωγή της δύσκολης άσκησης, τις τακτικές αγώνα εντός κατοικημένης περιοχής, τις προσπάθειες να διασχίσουν λίμνες και ποταμούς έως τη χρήση ειδικών οχημάτων για δύσβατες περιοχές και πολλά άλλα.

 Όλα σε αυτό το βίντεο μοιάζουν με μια καλά οργανωμένη και σχεδιασμένη στρατιωτική άσκηση σύγχρονων επαγγελματιών στρατιωτών που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από στρατούς μεγάλων χωρών του εξωτερικού. Χάρις το μεράκι και την προσπάθεια που καταβάλλεται συνεχώς από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων σε Πανελλήνιο επίπεδο, από τους ανθρώπους που σέβονται τον θεσμό του Πολίτη-Οπλίτη και έχουν κάνει την Εφεδρεία τρόπο ζωής, εμείς απολαμβάνουμε ένα μοναδικό θέαμα και συγχαίρουμε τους δημιουργούς του βίντεο για το έργο τους.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε με ένα  κλικ  εδώ .

Καλή προβολή!