Στρατηγός Φλώρος ▪Επισκέψεις σε ΝΟΚ, Φρεγάτα Σπέτσαι και ΑΣ/ΚΕΠΙΧ

21-4-2022

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αντάλλαξε ευχές σήμερα με προσωπικό Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού εν όψει Πάσχα.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε για να ευχηθεί στους εξής:

● Στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρώνι (ΝΟΚ), με τους Διοικητές και το προσωπικό της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού.

● Στην Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ με τον Κυβερνήτη, τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα, η οποία εκτελεί φυλακή Σκοπούντος.

● Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο ΣΔΑΜ με το προσωπικό του και μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Κυβερνήτες της Φρεγάτας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση IRINI στην Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της Φρεγάτας ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο. Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εξαίροντας την προσπάθεια του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων, που καταβάλλεται διαρκώς για την διατήρηση και επαύξηση της αποτρεπτικής ισχύος της Χώρας, καλώντας όλους να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό.

φωτ.ΓΕΕΘΑ