Μονάδες των ΕΔ στην Αττική επισκέφτηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ

20-4-2022

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε χθες Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή της Αττικής, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές:

● Με τους Διοικητές και το προσωπικό Μονάδων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ και ειδικότερα του 865 Τάγματος Εναέριου Εφοδιασμού (ΤΕΝΕΦ), της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης (ΜΕΕΔ), της Μονάδας Αεροπορικών Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΕ), του Ειδικού Τάγματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) και της Ζ΄ Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών (ΜΑΚ) που εδρεύουν στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, στο Αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων και στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στην Νέα Πέραμο Αττικής.

● Στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, με τους Διοικητές και το προσωπικό της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), της 112 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) και του Λόχου Εναέριων Αποστολών Καταδρομών (ΛΕΑΚ).

● Στο Αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων, με τους Διοικητές και το προσωπικό του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού (ΣΥΑΣ).

● Στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στην Νέα Πέραμο Αττικής, με τον Διευθυντή και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων (ΔΕΔ) του ΓΕΣ, καθώς και με τον Διοικητή και το προσωπικό του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ).

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εξαίροντας το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για την διαρκή προσπάθειά του ως προς την εξασφάλιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Χώρας. Αναφέρθηκε επιπλέον στην κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων με προσωπικό και μέσα για την εκτέλεση αεροδιακομιδών, επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

φωτ.ΓΕΕΘΑ