Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ ▪Εγκαίνια Αναβάθμισης – Ανακαίνισης  Πύλης και Αίθουσας ΗΣΑ

19-4-2022

Τα εγκαίνια της αναβάθμισης – ανακαίνισης της Κεντρικής Πύλης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» (ενσωμάτωση – ενεργοποίηση Συστήματος Εμποδίου), πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Κατά την τελετή  έγινε επίδειξη λειτουργίας και την παρακολούθησαν:

● Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

● Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης.

● Ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Μ) Γεώργιος Καραδήμας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε τελετή εγκαινίων της Ενιαίας Αίθουσας Ελέγχου Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας (ΗΣΑ), με την οποία εξασφαλίζεται η 24ωρη επιτήρηση του Στρατοπέδου μέσω κινητών και σταθερών καμερών.

Τα νέα αυτά συστήματα αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφαλείας και επιτήρησης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» και παρέχουν δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού και άμεσης αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας, όπως έγινε γνωστό με σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

φωτ.ΓΕΕΘΑ