ΣΝΔ και ΣΜΥΝ ▪Αμφότερες  στις σημερινές επισκέψεις του ΥΦΕΘΑ  

28-3-2022

Επισκέψεις στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) στον Πειραιά και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥΝ) στον Σκαραμαγκά πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τους Διοικητές των Σχολών, Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ (ΣΝΔ) και Πλοίαρχο Χαράλαμπο Γαβαλά ΠΝ (ΣΜΥΝ), για την οργάνωση, τα προγράμματα στρατιωτικής – ναυτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους. Στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΘΑ, περιηγήθηκε στους χώρους τους, ενώ παράλληλα συνομίλησε με στελέχη τους και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους σπουδαστές των Σχολών.

Ο ΥΦΕΘΑ συνεχάρη τις Διοικήσεις και τα στελέχη των Ναυτικών Σχολών, για το εξαιρετικό τους έργο στην παραγωγή γνώσης και προαγωγή της έρευνας στη Ναυτική επιστήμη και τεχνολογία, που έχει ως αποτέλεσμα, αμφότερες, να αποδίδουν διαχρονικά ικανότατους, καλλιεργημένους στο Ναυτικό πνεύμα και άρτια επαγγελματικά καταρτισμένους στη Ναυτική τέχνη, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, οι οποίοι στελεχώνουν τις Μονάδες του Πολεμικού μας Ναυτικού.

φωτ.ΥΠΕΘΑ