Ο ΥΦΕΘΑ της Αρμενίας Karen Brutyan στο Υπουργείο Άμυνας ▪Συνάντηση με Χαρδαλιά

22-3-2022

Συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον ομόλογό του της Δημοκρατίας της Αρμενίας Karen Brutyan  είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας  Νικόλαος Χαρδαλιάς. Ο Αρμένιος ΥΦΕΘΑ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ Υποστράτηγος ε.α. Μισαήλ Παπαδάκης ενώ τον κ. Karen Brutyan συνόδευαν ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικό-υλικής Υποστήριξης του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Sergey Abrahamyan, ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας της Αρμενίας στην Ελλάδα Συνταγματάρχης Artur Dalibaltyan και η Αντισυνταγματάρχης Eylin Kocharyan, Επιτελής της Διεύθυνσης Πολιτικής και Στρατιωτικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας.

Κατά τη συνάντηση, έγινε αναφορά σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση της διακρατικής στρατιωτικής συνεργασίας. Επίσης, συζητήθηκαν οι τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις, περιφερειακά και διεθνή θέματα, όπως έγινε γνωστό.

φωτ.ΥΠΕΘΑ