ΥΦΥΠΕΞ Κατσανιώτης ▪επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

23-2-2022

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σήμερα έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Κατά την επίσκεψη, ο Υφυπουργός θα συμμετέχει στην εκδήλωση με τίτλο “A Universal Narrative of Light from Apollo’s Birthplace, Delos, to a Brighter Future”, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση «EXPO 2020» στο Ντουμπάι και συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών (Γραφείο Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας), το Enterprise Greece και τον Δήμο Μυκόνου. Παράλληλα, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Ελληνικό Περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης που φιλοξενεί το έργο “Metamorphoses”.

Κατά την εκεί παραμονή του, ο Υφυπουργός θα συναντηθεί, επίσης, με τον Εμιρατινό ομόλογό του, κ. Omar Saif Ghobash, αρμόδιο για διεθνή συνεργασία στους τομείς πολιτισμού και δημόσιας διπλωματίας.