Συνέδριο για τα 200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821

“Τα 21 Μεγάλα Θέματα του Ελληνισμού”

ΕΛΙΣΜΕ

7-10-2021

Ξεκίνησε σήμερα το πολύ ενδιαφέρον Διήμερο Συνέδριο (7-8/10) του πάντα δραστήριου Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Κύριος άξονας του συνεδρίου είναι: “Τα 21 Μεγάλα Θέματα του Ελληνισμού”. Το συνέδριο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της  ΓΣΕΒΕΕ και είχε προηγηθεί έτερη ενημερωτική δημοσίευση για αυτό στο Diplomatic Point (6/10), πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

     Στο Συνέδριο παρουσιάζονται θέσεις και προτάσεις για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό και πιο συγκεκριμένα το Συνέδριο πραγματεύεται 21 θέματα τα οποία έχουν ήδη εκτεθεί αναλυτικά σε εκδοθέν πόνημα του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ., με  ομώνυμο τίτλο και η παρουσίαση γίνεται από τους συγγραφείς τους.

      Στον ιστότοπο του ΕΛΙΣΜΕ έχει αναρτηθεί το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου,  όπου κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να δει τους ομιλητές του επετειακού προγράμματος.   Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΣΜΕ:  http://www.elisme.gr ή το 6945152350.

Συνέδριο ΕΛΙΣΜΕ – φωτ.Diplomatic Point